Na mijn zware operatie was ik op zoek naar een goede personal trainer die mij kon begeleiden in mijn herstel. Hierbij is een nauwe samenwerking met mijn fysiotherapeut voor mij van essentieel belang. Bij Exclusie Gym heb ik een gedegen en persoonlijk herstelplan ontvangen dat ik onder begeleiding volg.

Het is een fijne gym waar je terecht kunt voor zeer professionele begeleiding op het gebied van sport, voeding, leefstijl en nog veel meer. De gym is uitgerust met de nieuwste sporttoestellen met allerlei moderne technieken, waardoor dit nog beter aansluit op de personal training.

Beide dames, Joy en Kris, zijn super goed opgeleid en enorm gedreven om jou een haalbaar persoonlijk pakket aan te bieden, waarmee je op je eigen kracht, onder begeleiding, aan de slag kunt. Door het enthousiasme van beide dames krijg je ook echt zin om te knallen!